Inapoi la inceput
Pentru Curatenie

Curatenia in Camera de Hotel, Receptie, Spatiile Publice, Coridoare si Etaje ori in Restaurant, Bucatarie sau SPA are o importanta critica.

Oferim Produse, Echipamente si Solutii pentru curatenie in hotel Exemplara.

Nimic nu este imposibil atunci cand vrei.

Cu pasiune si dedicatie analizam aspectele legate de achizitia unui echipament si tinem c...

Curatenia in Camera de Hotel, Receptie, Spatiile Publice, Coridoare si Etaje ori in Restaurant, Bucatarie sau SPA are o importanta critica.

Oferim Produse, Echipamente si Solutii pentru curatenie in hotel Exemplara.

Nimic nu este imposibil atunci cand vrei.

Cu pasiune si dedicatie analizam aspectele legate de achizitia unui echipament si tinem cont de costul consumabilelor pentru curatenie care trebuie sa aiba un cost cat mai mic avand ca etalon Definitoriu -Nivelul de Curatenie pe care doriti sa-l obtineti.

Iar atunci cand reusim ne dam seama din privirile oaspetilor vostri.

Mai multe

Pentru Curatenie Alegeti categoria de produse care va intereseaza mai jos.

Subcategorii

 • Carucioare

  Carucioare Curatenie

  Carucioarele pentru Curatenie si Carucioarele Pentru Cameriste, pe langa usurarea muncii personalului reprezinta si un instrument pretios pentru a pastra cadrul unor conditii excelente atat de apreciate  si solicitate de oaspeti. 

  Puteti opta pentru carucioare pentru lenjerie sau pentru carucioare destinate aprovizionarii  mini barurilor. 

  Acestea sunt disponibile intr-o gama variata de modele, insa toate au acelas numitor comun:-calitatea.

  Esentiale pentru usurarea muncii personalului, reprezinta de asemenea un instrument pretios pentru a pastra cadrul unor conditii excelente, atat de apreciate si solicitate de oaspeti. Se poate opta pentru carucioare pentru lenjerie, carucioare pentru aprovizionarea mini-barului.

  Acestea sunt disponibile intr-o gama larga de modele: calitatea si varietatea accesoriilor hoteliere si a carucioarelor de curatenie sau camerista caracterizeaza oferta noastra.

 • ASPIRATOARE
 • Echipamente
 • Consumabile

  Consumabile  pentru Curatenie Hotel

 • Accesorii Baie
 • Detergenti

  Prin promovarea exclusiva a produselor ecologice sau biodegradabile, suntem un factor activ de schimbare a obiceiurilor de consum si a mentalitatilor - atat din segmentul curateniei profesionale cat si a celui casnic dar si al autoritatilor - catre produsele de curatenie biodegradabile, pentru reducerea impactului negativ al substantelor de curatenie asupra mediului inconjurator.

  Suntem un partener real al profesionistilor in curatenie si este responsabilitatea noastra sa garantam un rezultat final impecabil de fiecare data si un cost de utilizare mic.

  Realizata printr-un proces tehnologic responsabil, dupa retete proprii pe baza de alcool agricol, extract de zahar si uleiuri naturale de citrice, palmier si aloe, fara coloranti, cu factor de dilutie mare (0,5% pentru marea majoritate a produselor diluabile) si miros placut, gama cleaneco reprezinta o alternativa viabila pentru produsele de curatenie profesionala care au la baza substantele de sinteza si colorantii.